17. January 2018
Navigation
Facebook profil
Helmuth Mikkelsen

Opret dit badge
Holst - Tøj, Tekst & Tal
Smokeman videoer :-)
PHP-FusionHvordan skal jeg installere PHP-Fusion? Hvordan er det lige man chmod'er filer og foldere? Hvordan er det lige med sprogpakkerne?

Disse og en lang række andre spørgsmål er ret så naturlige i forbindelse med installation af CMS-systemet PHP-Fusion og de besvares i nogle udmærkede instruktions-videoer begået af 'smokeman'.

Benyt dig af dem - de er det værd!

Til oversigt over instruktionsvideoer
Håndbog til PHP-Fusion 7
BrugereDen danske håndbog til PHP-Fusion version 7 er nu færdig. Godt 200 sider med information, tips og tricks til den nyeste version. Og som sædvanlig er det de danske Fusion-brugere, som får fornøjelse af håndbogen først - en engelsk udgave er tidligst færdig om godt 14 dage.

Installation og opgradering - bannere - BB-koder - brugerfelter - anvendelse af TinyMCE og en masse andre ting. Plus et temmelig omfattende stikordsregister, der gør bogen endnu mere anvendelig.

Håndbogen er frigivet til download nu. Men vær opmærksom på, at den fylder godt 8 MB og at du skal kunne åbne PDF-filer for at kunne læse den.

Du skal også være opmærksom på, at der er en speciel copyright knyttet til håndbogen. Bestemmelserne kan læses forrest i bogen.
Studenter Office 2007
http://www.microsoft.com/student/discounts/ultimatestudent/
Top 5 Links
Dagens Ord
"Jeg er ikke imod politiet, jeg er blot bange for dem."
- Alfred Hitchcock
Gmail login

Gmail
Senest Online
helmuth 1 Uge
viklake59 Uger
cubbin99 Uger
HopeyS105 Uger
Johnny Viinblad Jensen118 Uger
PMM145 Uger
Craig220 Uger
hooz318 Uger
tutsi320 Uger
Grovn330 Uger
11,112,472 Unikke besøg